Support: info@studiopicaprints
0  0,00

Cart

Geen producten in de winkelwagen.

View Cart Checkout

Expand product search form

veelgestelde vragen

HOE LANG DUURT DE LEVERING?

Onze levertijd is normaal 3-8 werkdagen vanaf de datum van bestelling. Het is ons doel om je order uiterlijk op de dag nadat jij je bestelling hebt geplaatst te verzenden. Hou er echter rekening mee dat het soms 1-2 dagen langer kan duren vanwege vertragingen bij de vervoerder of als we een ongebruikelijk groot aantal bestellingen hebben.

Mocht je je bestelling niet binnen de aangegeven levertijd hebben ontvangen, controleer dan eerst of je ons de juiste gegevens hebt verstrekt. Als je de juiste gegevens hebt opgegeven, neem dan binnen 14 werkdagen na het plaatsen van de bestelling contact op met onze klantenservice en dan helpen we je graag verder.

IK HEB GEEN ORDERBEVESTIGING ONTVANGEN.

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst, maar geen bevestiging van je bestelling hebt ontvangen, kan het zijn dat je het verkeerde e-mail adres hebt opgegeven. Neem contact met ons op op info@studiopicaprints.nl en dan bekijken wij of we een bestelling hebben die op jouw naam is geregistreerd. Zo kunnen we je e-mail adres corrigeren en je een orderbevestiging mailen. Controleer ook je spammail, soms belandt de e-mail daar.

Het kan ook zijn dat de bestelling niet is doorgekomen, neem dan eerst contact met ons op voordat je een nieuwe bestelling plaatst om zo dubbele orders te voorkomen.

HOE KAN IK MIJN PAKKET VOLGEN?

Je ontvangt een e-mail met een tracking-link zodra je bestelling verstuurd is. Controleer ook je spammail, soms belandt de e-mail daar.

WAT MOET IK DOEN ALS MIJN PAKKET EN PRODUCTEN BIJ AANKOMST BESCHADIGD ZIJN?

Wanneer je een verkeerde bestelling hebt gehad stuur je zo snel mogelijk een mail naar  info@studiopicaprints.nl
Voeg aan je mail een beschrijving van de schade/fout toe. Evenals duidelijke foto’s waarop het probleem te zien is. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.